Armoedecake

  • Armoedecake1 kop suiker
  • 1 kop rozijnen
  • 1 kop thee (eventueel met een smaakje)
  • 2 koppen zelfrijzend bakmeel

Roer de thee, suiker en rozijnen door elkaar tot de suiker is opgelost.
Laat ongeveer een uurtje staan.

Verwarm de oven voor op 165℃.

Roer vervolgens met een vork het zelfrijzend bakmeel door het mengsel tot het helemaal opgenomen is.

Schep het deeg in een ingevet cakeblik en bak de cake in ongeveer 60 minuten gaar.

De cake wordt armoedecake genoemd, omdat het gemaakt is van goedkope ingrediënten die je altijd wel in huis hebt.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s