Chocolademousse

  • Chocolademousse200 gram pure chocolade, in stukjes
  • 150 milliliter melk
  • 200 milliliter slagroom
  • 40 gram fijne suiker
  • slagroom, om te garneren
  • fudge, in kleine blokjes

Doe de stukjes chocolade en de melk in een kom en laat dit au bain-marie smelten.

Laat dit mengsel even een beetje afkoelen tot het dik vloeibaar is.

Klop de slagroom met de suiker stijf en spatel dit voorzichtig door het chocolademengsel.

Schep de chocolademousse in 4 schaaltjes en zet minimaal een half uurtje inde koelkast.

Garneren met slagroom en fudge. Hemels nagerecht, maar wel machtig.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s