Kaasfondue

  • Kaasfondue2 eetlepels boter
  • 2 eetlepels bloem
  • 375 milliliter melk
  • 600 gram geraspte kaas
  • 1 kuipje roomkaas met kruiden
  • peper
  • stokbrood, gesneden
  • druiven
  • cherrytomaatjes
  • komkommer, in repen
  • wortel, in stukjes

Boter in de fonduepan laten smelten. Al roerend bloem erdoor scheppen en 1 minuut verwarmen.

Al roerend melk in gedeelten toevoegen en roeren tot de saus dik en glad is.

Dan de geraspte kaas erdoor en met een houten lepel doorroeren tot de kaas gesmolten is.
Voeg dan de roomkaas toe en breng op smaak met peper.

Gezellig met z’n allen rond het pannetje lekker alles in de gesmolten kaas dopen…

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s