Pasta met meatballs

  • Pasta met meatballs500 gram gehakt
  • 1 ei
  • 2 eetlepels italiaanse kruiden
  • paneermeel
  • peper
  • zout
  • olijfolie
  • pastasaus, zelfgemaakt of kant en klaar
  • 350 gram pasta
  • mozzarella of geraspte kaas

Verwarm de oven voor op 180 °C.

Doe wat paneermeel in een kom en voeg de kruiden hieraan toe en schep even goed om.
Voeg dan het gehakt en ei toe en meng alles goed door elkaar.

Draai er balletjes van ter grootte van een pingpongbal. Leg de gehaktballetjes op een bakplaat bekleed met bakpapier of in een ovenschaal.

Bak ze in ongeveer 20-25 minuten in de oven gaar. Regelmatig keren.

Verwarm de pastasaus in een pan.
Voeg de gehaktballetjes toe en laat op laag vuur in ongeveer 10 minuten warm worden.

Kook ondertussen de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Serveer de pasta met de saus en meatballs en strooi er wat mozzarella of geraspte kaas overheen. Erg lekker met geroosterde groente.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s