Stroopwafelplaatkoek

  • Stroopwafelplaatkoek250 gram roomboter
  • 250 gram lichtbruine basterdsuiker
  • 5 eieren
  • 250 gram bloem, gezeefd
  • 2 theelepels kaneel
  • 7 stroopwafels (ongeveer 200 gram), in stukjes

Verwarm de oven voor op 175°C en bekleed een bakplaat met bakpapier.

Zorg ervoor dat de ingrediënten op kamertemperatuur zijn.

Mix de boter en basterdsuiker tot een smeuïge massa.

Voeg één voor één de eieren toe. Mix alles nog even goed door.

Spatel de bloem en kaneel door het mengsel.
Voeg dan de stukjes stroopwafel toe en schep goed om.

Schep alles op een bakplaat en bak deze plaatkoek in ongeveer 40-45 minuten goudbruin en gaar.

Laat even afkoelen en snijd in blokjes.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s