Appel-kaneel-cake-zonder-boter

Appel-kaneel-cake-zonder-boter

  • 4 eieren
  • 1 cup zelfrijzend bakmeel (170 gram)
  • 1 cup kristalsuiker (250 gram)
  • 3 eetlepels kaneel
  • 2 appels, geschild en in blokjes
  • 1 eetlepel bloem

Verwarm de oven voor op 175°C.

Meng de eieren met de suiker goed door elkaar met een mixer.

Voeg 1 eetlepel kaneel en het zelfrijzend bakmeel toe en mix het tot een glad beslag.

Verdeel de overige 2 eetlepels kaneel en 1 eetlepel bloem door de appelstukjes.

Spatel de appelstukjes door het beslag en giet het in een vierkante bakvorm, bekleed met bakpapier.

Bak de appel-kaneel-cake-zonder-boter in ongeveer 40 minuten gaar. Controleer de gaarheid met een satéprikker. Prik in het midden van de cake. Als de prikker schoon blijft, is de cake gaar.

Vooral lauwwarm erg lekker!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s