Gehaktballetjes uit de oven

Gehaktballetjes uit de oven

  • 500 gram gehakt
  • 1 ei
  • 2 eetlepels provençaalse kruiden
  • 1 eetlepel pittige mosterd
  • paneermeel
  • peper
  • zout

Verwarm de oven voor op 180 °C.

Meng alle ingrediënten door het gehakt.

Draai er balletjes van ter grootte van een pingpongbal. Leg de gehaktballetjes op een bakplaat bekleed met bakpapier of in een ovenschaal.

Bak ze in ongeveer 20-25 minuten in de oven gaar. Wel regelmatig keren.

Lekker bij stamppot maar ook heerlijk als hapje.

Met de kruiden kun je naar hartelust variëren zodat je elke keer een andere smaak aan de gehaktballetjes geeft.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s