Hutspot

Hutspot

  • 1,5 kilo aardappelen, geschild
  • 1 kilo hutspot groente (peen en ui)
  • 2 eetlpels crème fraiche
  • zout
  • peper

Aardappelen en hutspotgroente met een laagje water en een klein beetje zout opzetten en aan de kook brengen.

In ongeveer 20 minuten gaar koken.

Hutspot afgieten en fijnstampen. Crème fraiche erdoor roeren en op smaak brengen met peper.

Serveren met appelmoes en rookworst!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s