Pasta met kruidenroomsaus

Pasta met kruidenroomsaus

  • 450 gram fusilli
  • 250 gram magere spekreepjes
  • 2 uien, gesnipperd
  • 250 gram champignons, in kwarten
  • 3 kleuren paprika, in blokjes
  • 2 eetlepels crème fraiche
  • 150 gram kruiden roomkaas
  • peper
  • 1 eetlepel italiaanse kruiden

Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Bak de spekreepjes knapperig en voeg de uien toe. Breng op smaak met peper. Voeg vervolgens de champignons toe en schep even goed om. Voeg daarna de paprikablokjes toe en roerbak kort.

Roer de crème fraiche en de kruiden roomkaas erdoor en blijf roeren tot de roomkaas gesmolten is.

Giet de fusilli af en schep alles door elkaar. Serveer direct.

Je kunt in plaats van spekreepjes ook hamblokjes of gerookte kipreepjes gebruiken.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s