Slastamppot met mais

Slastamppot met mais

  • 1 kilo aardappelen, geschild
  • 125 gram crème fraiche
  • blikje mais (300 gram)
  • halve krop ijsbergsla, in reepjes
  • peper

Kook de aardappelen in ongeveer 20 minuten gaar.

Voeg de laatste 5 minuten van de kooktijd de mais toe.

Giet de aardappelen met mais af en voeg de crème fraiche toe, zodat er een smeuïge stamppot ontstaat.

Roer er de slareepjes doorheen en serveer direct.

Voor de niet vegetarische variant kun je er nog wat uitgebakken spekjes doorheen doen. Ook erg lekker!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s