Schnitzel op oma’s manier

Schnitzel op oma's manier

  • varkensfiletlapjes à la minute
  • bloem
  • 1 ei, geklutst
  • paneermeel
  • zout
  • peper
  • olijfolie

Zet 3 borden klaar: een bord met bloem. een bord met een geklutst ei (met wat zout en peper erdoor) en een bord met paneermeel.

Dep het vlees een beetje droog en wentel door de bloem. Wentel vervolgens door het geklutste ei en als laatste door het paneermeel.

Bak de schnitzels gaar en goudbruin in olijfolie. Natuurlijk smaakten die van oma het allerlekkerst, maar ze komen in de buurt 😉

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s