Komkommersalade

Komkommersalade

  • 2 eetlepels gehakte verse dille
  • 2 eetlepels gehakte verse bieslook
  • 1 bekertje zure room
  • 1 eetlepel versgeperst citroensap
  • 1 grote komkommer, in plakjes
  • zout, peper (eventueel)

Meng de kruiden met de zure room en het citroensap. Schep er vervolgens de komkommerstukjes doorheen en breng eventueel op smaak met zout en peper. In plaats van verse kruiden kun je ook gedroogde kruiden gebruiken. Gebruik dan 1 eetlepel dille en 1 eetlepel bieslook. En in plaats van versgeperst sap, gebruik je eventueel citroensap uit een flesje.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s