Spruitjesstamppot

  • Spruitjesstamppot1 kilo aardappelen, geschild
  • 500 gram spruitjes, schoongemaakt
  • kuipje zuivelspread (200 gram)
  • peper

Doe de aardappelen met wat water in een pan en been aan de kook.

Voeg na 5 minuten de spruitjes toe en kook nog ongeveer 15 minuten.

Giet de aardappelen en spruitjes af roer er de zuivelspread doorheen. Maak er met een pureestamper of mixer met deeghaken een smeuïge stamppot van.

Strooi er wat versgemalen peper over en serveer met rookworst.

Zo lust iedereen wel spruitjes!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s