Gevulde varkenshaas

  • Gevulde varkenshaas2 varkenshaasjes
  • kruidenkaas
  • rauwe ham, in plakjes
  • olijfolie
  • peper
  • kruiden

Verwarm de oven voor op 180 ºC.

Snijd de varkenshaasjes over de lengte in en leg ze open.
Sla ze tussen wat vershoudfolie met een deegroller of de onderkant van een pan platter.

Leg de plakjes ham op een snijplank en zorg ervoor dat ze elkaar wat overlappen.

Leg hierop de platgeslagen varkenshaasjes. Besmeer met de kruidenkaas en rol het op.

De buitenkant is nu bedekt met de ham. Zet het met wat cocktailprikkers vast.

Leg de varkenshaasjes in een braadslee, besprenkel met olie en bestrooi met zwarte peper.

Bak de varkenshaas ongeveer 30 minuten in de oven: de eerste 15 minuten bedekt met aluminiumfolie, de laatste 15 minuten zonder folie.

Je kunt eventueel een vleesthermometer gebruiken om de gaarheid te controleren.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s