Gekruid stokbrood

  • Gekruid stokbrood2 baguettes of stokbroden, om af te bakken
  • kruidenboter

Verwarm de oven voor volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Snij de bovenkant van het stokbrood in, maar laat de onderkant van het stokbrood vastzitten.

Besmeer het stokbrood royaal met kruidenboter en bak het in de oven af.

Heerlijk gekruid stokbrood om je vingers bij af te likken.

Je kunt natuurlijk kruidenboter kopen, maar een zelfgemaakte variant is nog lekkerder!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s