Mini pizza’s

  • Mini pizza'stortilla wraps
  • potje kant en klare pastasaus
  • salami, in plakjes
  • geraspte kaas
  • italiaanse kruiden (eventueel)
  • extra nodig: muffinvorm

Verwarm de oven voor op 200°C.

Snijd met behulp van een glas of mok 12 cirkels uit de wraps.

Verdeel de cirkels voorzichtig in de muffinvorm. Lepel wat kant en klare pastasaus in de holtes en bestrooi met de geraspte kaas en nog eventueel wat extra italiaanse kruiden.

Verdeel de salami over de minipizza’s en bak ze in ongeveer 10-12 minuten gaar.

Afhankelijk van de ‘honger’ van je gasten, kun je natuurlijk net zoveel pizza’s bakken als je wilt. Ik ben net zo lang doorgegaan met bakken, tot het potje pastasaus op was 😉

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s