Hamkaasbreekbrood

Hamkaasbreekbrood

  • 2 blikjes croissantdeeg
  • ham
  • geraspte kaas
  • kruiden, naar smaak

Verwarm de oven voor volgens de aanwijzingen op de verpakking van de croissants.

Haal het deeg uit de verpakking en verdeel het in 3 stukken: er zitten dus nog 2 driehoekjes aan elkaar vast.

Leg de ham op deze rechthoeken, verdeel er wat geraspte kaas over en bestrooi met de kruiden.

Rol het deeg op en snijd het in vieren.
Verdeel de deegrolletjes in een ronde bakvorm. Zorg ervoor dat er wat ruimte tussen de rolletjes zit, zodat het in de oven nog wat kan uitzetten.

Bak het breekbrood gaar in 15 minuten.

Laat even een beetje afkoelen en eet de broodjes lauwwarm.

Lekker bij een soepje of als snack bij een lekker glaasje.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s