Cheezy preischotel met gehakt

Cheezy preischotel met gehakt

  • 1,5 kilo aardappelen, geschild
  • zout
  • melk
  • kuipje kruidenkaas
  • 500 gram gehakt
  • 4 preien, in halve ringen
  • provençaalse kruiden
  • peper
  • geraspte kaas (eventueel)
  • paneermeel (eventueel)

Kook de aardappelen met wat zout in ongeveer 20 minuten gaar.
Maak er met wat melk een smeuïge puree van en roer de kruidenkaas erdoor.

Bak het gehakt rul en voeg de prei toe. Roerbak even goed en breng op smaak met provençaalse kruiden en peper.

Verwarm ondertussen de oven voor op 200°C.

Verdeel het gehakt-preimengsel in een ovenschaal en verdeel hier de aardappelpuree over.
Bestrooi eventueel nog met wat geraspte kaas of paneermeel.

Laat de cheezy preischotel in ongeveer 20 minuten goudbruin worden.
Het vult behoorlijk, dus wij hebben er lekker 2x van gegeten!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s