Meatloaf met topping

Meatloaf met topping

Meatloaf:

  • 500 gram rundergehakt
  • 2 eetlepels kruiden, hiermee kun je variëren: italiaans, provençaals, hollands…
  • 1 ui, gesnipperd
  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • 1 ei
  • 1 kopje paneermeel
  • zout
  • peper

Topping:

  • 1 eetlepel bruine suiker
  • 1 eetlepel mosterd
  • 2,5 eetlepels ketchup

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Meng de ingrediënten voor het gehaktbrood.

Vorm een ovaal ‘brood’ van het gekruide gehakt en leg het in een braadslede of bakvorm.

Maak de topping en smeer dit over het gehaktbrood

Bak het in ongeveer 30-40 minuten gaar. Laat even 5 minuten rusten voordat je het in plakken snijdt.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s