Spek-kaastaart

Spek-kaastaart

  • blikje croissantdeeg
  • 100 gram zeeuws spek (vleeswaar)
  • 100 gram geraspte kaas
  • 200 gram crème fraiche
  • 3 eieren
  • 2 eetlepels mediterrane kruiden

Verwarm de oven voor op 200°C.

Vet een quiche- of taartvorm in.

Verdeel het croissantdeeg over de bodem van de bakvorm.

Verdeel het spek hierover. Bestrooi met de geraspte kaas.

Klop de crème fraiche, eieren en de kruiden tot een egale massa.

Giet dit over de taart en verdeel het goed.

Bak de spek-kaastaart in ongeveer 25 minuten goudbruin en gaar.

Serveren als bijgerecht of hapje. Of met een lekkere salade als hoofdgerecht.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s