Kruidenboter

Kruidenboter

  • half pakje roomboter
  • 2 eetlepels kruiden
  • eventueel uitgeperst teentje knoflook

Laat de roomboter op kamertemperatuur zacht worden.

Doe er 2 eetlepels kruiden bij naar smaak.

Prak de boter en de kruiden met een vork goed door elkaar tot een egale massa.

Even de smaken laten intrekken en je hebt een heerlijke kruidenboter!

Advertenties

Eén reactie

  1. Pingback: Gekruid stokbrood « danielleblogging's Blog


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s