Meringue ijstaart

  • Meringue ijstaart2 zakken meringue
  • 6 deciliter houdbare slagroom
  • 1 zakje nougatine (Dr. Oetker)
  • 3 zakjes vanillesuiker

Klop de slagroom met de vanillesuiker met een mixer stijf.

Verdeel er ongeveer een half zakje nougatine door.

Verkruimel de meringues en spatel dit door de slagroom.

Verdeel het mengsel in een taartvorm en strooi er de rest van de nougatine over.

Laat in de vriezer goed hard worden en snijd met een scherp mes in punten.
Heerlijk zoet toetje of lekkere traktatie bij de koffie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s