Pesto-macaroni

  • Pesto-macaroni500 gram gehakt
  • 2 rode uien, gesnipperd
  • 2 teentjes knoflook
  • 3 kleuren paprika in reepjes
  • 2 blikken tomatenblokjes
  • 1 eetlepel italiaanse kruiden
  • peper
  • potje rode pesto
  • 350 gram macaroni
  • geraspte kaas

Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Bak het gehakt rul en voeg de ui en knoflook toe. Voeg de paprika toe en roerbak kort. Breng op smaak met peper en de italiaanse kruiden.

Voeg de tomatenblokjes en de rode pesto door het gehakt-groentemengsel en laat even goed warm worden.

Giet de pasta af en roer de saus erdoor.

Serveren met geraspte kaas.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s