Aspergesaus met een Italiaans tintje

  • Aspergesaus met een Italiaans tintje25 gram roomboter
  • 25 gram bloem
  • 250 gram melk
  • eetlepel italiaanse kruiden
  • zout
  • peper

Laat de boter smelten en roer de bloem erdoor. Als de bloem volledig is opgenomen, roer je er beetje bij beetje de melk doorheen. Breng het roerend met een garde aan de kook en laat even koken totdat de saus de gewenste dikte heeft. Voeg de italiaanse kruiden toe en breng op smaak met zout en peper.

Lekker bij asperges!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s