Pasta Caprese

  • Pasta Caprese500 gram gehakt
  • 1 ui, gesnipperd
  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • italiaanse kruiden
  • 3 kleuren paprika
  • pastasaus, kant en klaar
  • 450 gram fusilli
  • 3 tomaten, in plakjes
  • 2 bolletjes mozzarella, in schijfjes
  • basilicum
  • peper
  • olijfolie

Kook de fusilli gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Bak ondertussen het gehakt rul in een hapjespan. Voeg de ui, knoflook en wat italiaanse kruiden toe. Voeg de paprika toe en roerbak kort.

Roer de pastasaus door het groente-gehaktmengsel.

Verwarm ondertussen de oven voor op 200 graden.

Giet de pasta af, roer deze door de saus en doe het geheel in een ruime ovenschaal. Verdeel hierover de tomaten en mozzarella. Bestrooi met basilicum, wat peper en besprenkel met olijfolie.

Zet de pastaschotel ongeveer 20-25 minuten in de oven tot de mozzarella gesmolten is en begint te kleuren.

Buon appetito!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s