Aardappel kerrieschotel met een korstje

  • Aardappel kerrieschotel met een korstje300 gram filetlapjes in dunne reepjes
  • aardappelen, geschild en in schijfjes
  • 500 gram broccoli in roosjes
  • 1 pot Indiase kerriesaus
  • geraspte kaas
  • 250 milliliter kookroom

Kook de aardappelschijfjes in ongeveer 5 minuten gaar. Of gebruik voorgekookte aardappelschijfjes.

Voeg een scheutje olie in een wok en roerbak de vleesreepjes ongeveer 3 minuten. Voeg de broccoli toe en roerbak even goed door.

Voeg de kerriesaus toe en laat het geheel even goed warm worden.

Schep de kerrieschotel in een ovenschaal en verdeel de aardappelschijfjes erover. Verdeel er wat geraspte kaas overheen en schenk de room over de aardappelen.

Bak de kerrieschotel in ongeveer 30 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden gaar, zodat er een goudbruin korstje op komt.

Lekker met appelmoes, maar dat vinden ze hier bijna overal lekker bij. Resultaat: lege bordjes en een tevreden kok!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s