Broccolistamppot met gekruide worstjes

  • 800 gram aardappelen
  • 500 gram broccoliroosjes
  • snufje zout
  • gekruide worstjes
  • 2 eetlepels piccalilly
  • 1 eetlepel ketjap
  • 2 eetlepels (room)boter
  • peper

Doe de aardappelen en broccoliroosjes in een pan met een laagje water en breng aan de kook. Voeg er zout en een eetlepel roomboter aan toe.

Verhit de rest van de boter in een koekepan en bak hierin de gekruide worstjes rondom bruin. Roer de ketjap en 100 milliliter water door het bakvet en laat de worstjes nog 10 minuten zachtjes gaar braden.

Giet de aardappelen en broccoli af en maak er een smeuige stamppot van. Breng de stamppot op smaak met piccalilly en peper.

Stamppot serveren met de gekruide worstjes en een beetje jus erbij mag best.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s