It’s chili again

It's chili again

  • rijst
  • 350 gram gehakt
  • 3 kleuren paprika, in stukjes
  • 2 blikken chilibonen (à 400 gram)
  • 1 blik tomatenblokjes
  • bekertje zure room
  • flinke eetlepel koriander
  • peper

Kook de rijst gaar.

Gehakt rul bakken op hoog vuur. Voeg de paprikastukjes toe en bak ze een paar minuten mee. Voeg daarna de chilibonen en tomatenblokjes toe en breng aan de kook.

Draai het vuur laag en laat ongeveer 10 minuten met de deksel op de pan gaar stoven.

Meng de koriander met de zure room en breng op smaak met peper.

Serveer deze chili met de rijst en een flinke lepel korianderroom.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s