Tagliatelle met groente-kaassaus

Tagliatelle met groente-kaassaus

  • 450-500 gram tagliatelle
  • 250 gram magere spekreepjes
  • 250 gram champignons, in vieren
  • paprika rood, groen, geel, in blokjes
  • 2 uien, gesnipperd
  • 3 teentjes knoflook
  • peper,
  • 2 eetlepels provençaalse kruiden
  • 1/8 liter slagroom
  • 100 gram monchou

Kook de tagliatelle beetgaar.

Bak de spekreepjes knapperig en voeg de knoflook en uien toe. Breng op smaak met wat peper. Voeg vervolgens de champignons toe en schep even goed om. Voeg er daarna de paprikablokjes aan toe.

Roer de slagroom erdoor, de moncou in stukjes en de kruiden en laat even pruttelen tot de monchou volledig is opgenomen in de saus.

Giet de tagliatelle af, schep door de saus en roep: “aan tafel!”

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s