Snelle romige pasta met kip en paprika

20130411-201428.jpg

  • 300 gram pasta
  • olijfolie
  • 2 rode paprika’s in blokjes
  • 1 gerookte kipfilet in reepjes
  • bakje kruidenkaas
  • scheut melk
  • peper
  • mozzarella in stukjes

Pasta beetgaar koken.
Ondertussen de paprikablokjes kort roerbakken in de olijfolie.  Kruidenkaas en zoveel melk toevoegen, tot er een romige saus ontstaat. Kipreepjes toevoegen en op smaak brengen met peper.
Gekookte pasta toevoegen en goed mengen.
Tenslotte de mozzarella erdoor scheppen en serveren met een groene salade.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s