Appel carrés

  • Appel carrés9 plakjes bladerdeeg
  • 2 appels in kleine stukjes
  • suiker
  • kaneel
  • eetlepel custard
  • scheutje melk

Verwarm de oven voor volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien. Snijd ondertussen de appels in kleine stukjes.
Meng de appel met suiker, kaneel en custard en roer goed door.

Verdeel het appelmengsel in kleine hoopjes in het midden van de bladerdeegplakjes.
Vouw de plakjes tot vierkante envelopjes. Druk het midden goed aan zodat het pakketje dicht blijft zitten.

Bestrijk de bovenkant van de appel carrés met melk en bestrooi met een beetje suiker.

Bak de appel carrés in de voorverwarmde oven tot ze mooi goudbruin zijn.
Probeer er maar eens af te blijven totdat ze helemaal zijn afgekoeld! Hier lukt dat eigenlijk nooit 😉

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s