Penne met gerookte kip, broccoli, kruidenkaas en pijnboompitjes

20130326-184440.jpg
De titel zegt het eigenlijk al:

  • 300-400 gram penne (75-100 gram droge pasta per persoon)
  • 500 gram broccoli
  • gerookte kipfilet in reepjes
  • kuipje kruidenkaas
  • scheutje melk
  • provençaalse kruiden
  • peper
  • pijnboompitten
  • geraspte kaas

Kook ruime hoeveelheid water in de waterkoker. Snijd de broccoli in roosjes en kook samen met de penne beetgaar.
Giet de groente en de pasta af en doe het terug in de pan. Voeg de reepjes gerookte kipfilet en de kruidenkaas toe en voeg melk toe, zodat het een romige massa wordt.
Breng op smaak met de kruiden en wat peper en serveer met wat pijnboompitjes en geraspte kaas.

Lekker, snel en gezond!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s