Aardappel-broccolischotel met kerriesaus

Aardappel-broccolischotel met kerriesausOvenschotel geïnspireerd op een recept uit de Allerhande.

  • aardappelen
  • broccoli
  • zakje kerrie saus
  • 500 ml melk
  • 150 gram bakbacon
  • peper

Oven voorverwarmen op 180 graden (heteluchtoven).

Aardappelen schillen en in schijfjes snijden, broccoli in roosjes verdelen en samen ongeveer 5 minuten laten koken.

Ondertussen ovenschaal invetten en de kerriesaus bereiden volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Aardappelen en broccoli afgieten en in de ovenschaal leggen, kerriesaus erover gieten en de bacon in reepjes over de schotel verdelen. Op smaak brengen met wat versgemalen peper en in ongeveer 25 minuten gaarbakken.

Alle bordjes waren leeg vanavond!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s