Chili con braadworst

20130313-221244.jpgChili maar dan anders: uit de oven met braadworst!

Ingrediënten
• 4 braadworsten
• pakje gezeefde tomaten
• blikje maïs
• blikje kidneybonen
• paprika rood, geel en groen
• rode ui
• paprikapoeder
• chilipeper
• koriander

Extra nodig
• braadslee of ovenschaal

Verwarm de oven voor op 200°C.

Doe de gezeefde tomaten in de braadslee en breng op smaak met paprikapoeder en chilipeper. Voeg de maïs en uitgelekte kidneybonen toe.

Verdeel elke worst in 6 stukjes en roer door de saus.

Snipper de ui en snijd de paprika in grove stukken en verdeel dit ook door de saus.

Zet de schotel 30 minuten in een oven van 200°C. Roer halverwege de bereidingstijd even door. Bestrooi voor het opdienen de schotel met koriander.

Serveren met stokbrood of rijst.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s