Tortellini met spinazie, gerookte kipfilet, kaas en tomaat

20130307-184019.jpg

  • 250 gram tortellini
  • 450 gram (diepvries)spinazie
  • 150 gram gerookte kipfilet in reepjes
  • 150 gram roomkaas met kruiden
  • 2 tomaten in stukjes
  • bolletje mozzarella in stukjes

Tortellini gaar koken volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Ondertussen spinazie ontdooien op een zacht vuur. Daarna de roomkaas erdoor roeren en laten smelten.
Kipreepjes en tomatenstukjes erdoor en goed verwarmen.
Pasta afgieten en met de rest mengen.
Als laatste de mozzarella erdoor en meteen opdienen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s