Geroosterde groente: ideaal voor de ‘luie’ kok

Geroosterde groenteIdeaal bijgerecht waarbij de groente garen in de oven, zodat de kok even kan relaxen. Dat is dus eigenlijk niet lui, maar heel erg praktisch!

Oven voorverwarmen op 200 graden.

Snijd ondertussen de groente in grove stukken: hierbij zijn alle denkbare combinaties mogelijk!
ui-paprika-prei-champignons-courgette-prei-tomaat-wortel…

Besprenkel een bakplaat of grote ovenschaal met olijfolie en voeg de groente toe.
Voeg zout, peper en kruiden naar smaak toe en hussel even goed door met wat eetlepels olijfolie.
Bij ons stond pasta bolognese op het menu, dus de groente een Italiaans kruidentintje gegeven.

Laat de groente in 20-25 minuten in de oven beetgaar roosteren.

Advertenties

Eén reactie

  1. Pingback: Pasta met meatballs « danielleblogging's Blog


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s