“Chille” chili con carne

Ingrediënten:

20130207-223207.jpg

  • 2 rode uien, gesnipperd
  • 3 teentjes knoflook, geperst
  • paprika stoplicht, in blokjes gesneden
  • 500 g gezeefde tomaten
  • blikje tomatenblokjes
  • 400 g chilibonen
  • klein blikje maïskorrels
  • 500 g gehakt
  • komijn
  • chilipoeder
  • cayennepeper
  • koriander
  • tortilla’s
  • geraspte kaas

Bak het gehakt rul in een grote hapjespan of wok.
Voeg de uien en de knoflook toe en roerbak kort totdat de uien glazig zijn. Breng het op smaak met komijn en chilipoeder.
Voeg de paprikablokjes toe, vervolgens de gezeefde tomaten en tomatenblokjes en roer even door.
Voeg de bonen en de mais toe en laat goed warm worden.
Bereid de tortilla’s volgens de aanwijzing op de verpakking.
Serveer deze “chille” chili met de tortilla’s en geraspte kaas.

Tip: ook lekker met stokbrood, tortillachips of rijst.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s